EVEN KENNISMAKEN

WIE BEN IK?

Als dochter van professionele rozenkwekers kreeg ik het ondernemen met de paplepel ingegoten.
Geregeld brachten mijn interesse voor andere culturen en mijn drang om te wereld te zien mij op het internationale pad. Voor studies, werken, wonen en reizen, want dromen zijn er om achterna te gaan.
Na mijn studie werkte ik bij verschillende bedrijven: kleine, middelgrote en grote bedrijven, steeds op internationaal niveau.
Daarna koos ik voor het zelfstandig ondernemerschap. Ik startte Met’oscope BV, gericht op het ontwikkelen en leveren van (promotionele) blikverpakkingen. Custom-made blikken voor producenten van veelal bekende merken in de food en non-food industrie. Met productie in China en distributie wereldwijd.

Net als ondernemen loopt ook het ontplooien en tot bloei brengen van potentieel als ’n rode draad door mijn bestaan.
Mijn eigen leven zie ik als mijn kunstwerk en mijn credo is: “In the world through which I travel I am endlessly creating myself.”
Met nothingbutmagic combineer ik deze twee passies. Mijn werk is gebaseerd op veel ervaring, zelfstudie, boeken, workshops, cursussen en (coaching) opleidingen. Ik ben een gefocuste en opmerkzame gesprekspartner en kom met een onderzoekende en doelgerichte geest. Ik ben een vrije denker met een tikkeltje non-conformisme, altijd vanuit de drive om te verbeteren en te vernieuwen. Enkele van mijn kernwaarden zijn integriteit, fair-trade, authenticiteit en het unieke zien in ieder mens en elk bedrijf.

“A diamond is just a piece of charcoal that never gave up.”

nothingbutmagic

Loop je ergens tegenaan?

MAIL MIJ

TWITTER

Sinds 2011 ben ik op Twitter te vinden.
Met teksten, quotes, foto’s & muziek.
Ook ReTweet ik wat mij aanspreekt.
Mijn berichtjes gaan vaak over het
beste uit jezelf, je werk en je leven halen.

VOLG MIJ OP TWITTER